Wednesday, 26 December 2018

Australia Boxing Day 2018

First time i heard about this boxing day, i thought it was the Australian boxing tournament day that they celebrate every year, but apparently it don’t have connection at all with sport, boxing sport! 😅😄

So Australian Boxing day adalah

TH udah bilang ke aku, kita ga usah beli Christmas presents ya tapi kita beli pas boxing day, like i said I thought it was a boxing tournament day and he doesn’t like to watch anykind of sports game show, so we’re gonna go out and shop instead of watching this kind of boxing fight show 😃

Anyway ternyata boxing day in Australia is crazeeeyyy maaan!!! Hari pertama kita ke Bondi Juction mall, dan dimana-mana antri! Kayak boxing day itu hanya berlaku sehari aja dan beberapa jam aja, so we have to be quick and fast, just grab it or u’ll loose it! Lha wong ternyata loh boxing daynya sampe 6 January, capek deh... people just too excited for this boxing day!


Long story short, kita spent like $20 for parking and TH was paying lotsss in the first day of the boxing day, better watching boxing tournament at home huh! 🤣 Emang ajegile yah Australia ini parkirnya ampun mahalnya, nggak sampe 4 jam loh kita bayarnya $20 apalagi kalau seharian, tapi ga papa lah soalnya memang banyak yang good deal dan sale dimana-mana. Aku dapet pandora walau gak sale huhu, Windsor smith sepatu yang udah aku incer lama diskon 40% plus aku dapet sandal jugaa! Mac juga diskon 20% Forever New aja juga dapet tambahan diskon 25% dari harga sale.

We really enjoyed this boxing day!



No comments:

Post a Comment