Tuesday, 25 December 2018

Christmas Eve Dinner 2018

Kita sengaja nggak mau keluar untuk makan malam Christmas, sesuai tradisinya TH makan malam Christmas dirumah, because that’s the point of Christmas staying and dinner together with the family, karena kita sama-sama anak rantau jadi ya kita berdua ini lah familynya.

Kita sampai dirumah jam 3 sore langsung beberesan, beresin meja untuk natal dan masak masak. TH yang masak semuanya aku bagian urus beberesan. Ganti taplak meja, trus kasih aksesoris deh, napkinnya aku liat tutorialnya di youtube haha, but not bad ya..






Menu christmas kita for entree gazpacho, main course lamb cutlets with grilled vegetables and Christmas pudding for dessert.








We opened our precious American wine, that TH got when he did his business trip in San Francisco. It went awesome with lamb cutlets and dessert as well. 

TH called all his family in Hungary and we talked wishes them merry Christmas! His mom was so happy for us and wished that she could just only jump to plane come to Australia and sit with us to have Christmas eve dinner. Isn’t she so sweet!!! 


Saking semangatnya masak-masak beberesan dan yang terakhir foto-foto, yak foto-foto is a must dong! 🤩🤩 kita baru mulai makan jam 10 malem 😆🤣 You have no idea susahnya using selfie camera 😅😅 we wished we have private photographer for us in this home for the events that require lots and lots of pictures! Pokoknya long story short super duper susah but we made it! We had lots of great pictures for our Christmas 2018! 

After dinner, sesuai dengan tradisinya TH kita buka kado, sekali lagi karen saya sudah dapet kado awal sebulan sebelumnya, jadinya TH aja deh yang buka kado, dia sempat surprised san protes katanya kok pake kado sih! Kan perjanjiannya gak usah kado-kadoan dan gak pake kartu-kartu yes offcourse he already gave me christmas present, saya kan belum! 😬😬 TH itu orangnya sangat sweet and appreciate everything i gave to him, even not a fancy things he really happy with his present, toiletries bag! Karena punya dia udah rusak 😄 sorry ya cintaku... nanti kalau saya dah kerja saya beliin yang lebih fancy ya! 😃😃

We had a wonderful and unforgettable our first Christmas eve together! Everything was so nice and beautiful.

We wishes you all a Merry Christmas!!! 
Let the spirit of love gently fill our hearts and homes, in this loveliest of seasons. May you find many reasons for happiness 🎄🙏🤗

With love
D ❤️

No comments:

Post a Comment